04 Nisan 2011 09:32

Listeye son şekli Erdoğan verecek

AKP’yi 12 Haziran’da genel seçimlere taşıyacak milletvekili aday listesini belirleme çalışmaları başlıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kurulacak üst komisyon 4 genel başkan yardımcısı, üç grupbaşkanvekili, kadın kollarından ve gençlik kollarından sorumlu genel başkan yardımcılarından oluşacak. AKP&rs

Listeye son şekli Erdoğan verecek
Paylaş

AKP’yi 12 Haziran’da genel seçimlere taşıyacak milletvekili aday listesini belirleme çalışmaları başlıyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kurulacak üst komisyon 4 genel başkan yardımcısı, üç grupbaşkanvekili, kadın kollarından ve gençlik kollarından sorumlu genel başkan yardımcılarından oluşacak. AKP’de kurulan ara komisyonlar çalışmalarını tamamladı.

Ara komisyonlarının bitirdiği milletvekili aday adayları listesini üst komisyon şekillendirirken, Erdoğan ise listeye son şeklini verecek. Yaklaşık 5 bin kişinin aday adaylığı için başvurduğu AKP’de şu ana kadar ara komisyonların bu sayıyı 600’e indirdiği belirtiliyor.

Ara komisyonlarının yaptığı çalışma sonucunda hazırlanan bu 600 kişilik listeye dair son sözü Erdoğan söyleyecek. Erdoğan’ın başkanlık edeceği üst komisyon çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Avusturya’yla büyükelçi krizi!

SONRAKİ HABER

Mayın patlamalarında 7 asker yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...