15 Aralık 2017 17:38

Bitlis'te 4 gün önce başlayan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Bitlis'in Mutki ve Tatvan ilçelerine bağlı 12 köy ve 3 mahallede, 4 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu gece sona eriyor.

Paylaş

Bitlis'in Mutki ve Tatvan ilçelerine bağlı 12 köy ve 3 mahallede 4 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağı, gece yarısından sonra kalkacak.

Mutki ve Tatvan'da düzenlenen operasyonlar gerekçesiyle 11 Aralık'ta 12 köy ve 3 mahallede 16.00- 07.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı, bu gece yarısından sonra kalkacak.

Bitlis Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bitlis ili Mutki ilçesi mülki sınırları içerisinde bulunan Yazıcık, Yuvalıdam, Kayran köyleri, Aksu Mahallesi ile Tatvan ilçesi sınırları içerisinde bulunan; Üzümlü, Anadere, Sungurlu, Külbastı, Odabaşı, Teknecik, Sallıca, Boblesür, Dönertaş köyleri, Kömürlü ve Aktoprak mahalleleri bölgelerinde bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi 11 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 00.01’den itibaren başlatılan sokağa çıkma yasağı, 15 Aralık 2017 Cuma günü saat  23.59’dan itibaren kaldırılacaktır.” (Bitlis/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Londra’dan havuz medyasının 'düzmece' haberlerine protesto

SONRAKİ HABER

Gebze'de 27 yaşındaki göçmen işçi, mikserin içinde öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...