14 Aralık 2017 07:16

'Youtube fenomeni' Ruhi Çenet kaza yaptı

Youtube'da içerik üreticisi olan Ruhi Çenet, Gebze- Orhangazi - İzmir Otoyolu'nda kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedip, bariyerlere çarptı.

Paylaş

Video paylaşım sitesi YouTube’da içerik üretici ve 2,5 milyondan fazla takipçisi olan, 27 yaşındaki Muhammet Ruhi Çenet, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nda kullandığı otomobilin kontrolünü kaybedip, bariyerlere çarptı. Kazada otomobil, hurdaya dönerken, Çenet ve yanındaki arkadaşı yaralandı. 

Kaza, bu sabah, Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde meydana geldi. Çenet'in Bursa yönünden İstanbul'a gittiği 41 K 1122 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Çenet, yol üzerindeki bariyerlere çarparak, dururken otomobil, hurdaya döndü. Kazada Muhammet Ruhi Çenet ile yanındaki arkadaşı 22 yaşındaki Yusuf Fazıl Çuhadar hafif yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Çenet ve Çuhadar, bir süre hastanede kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Ruhi Çenet Kazası

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Sanayi ciro endeksinde yüzde 4.1'lik artış

SONRAKİ HABER

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa