13 Aralık 2017 07:54

Stefan Kuntz’tan Beşiktaş değerlendirmesi: Kolay lokma değil

Alman Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Stefan Kuntz, Alman basınına Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Paylaş

Beşiktaş ve Alman Milli Takımı'nın eski yıldız ismi Stefan Kuntz, Almanya'nın Münih kentinde yayın yapan yerel Abendzeitung gazetesine Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih - Beşiktaş eşleşmesini değerlendirdi. 

‘BEŞİKTAŞ KOLAY LOKMA DEĞİL’

Şuan Almanya U21 takımında antrenörlük yapan Kuntz, Beşiktaş'ın çok da kolay lokma olmadığını belirtti. Beşiktaş'ın Vodafone Park'a geçmesi ile birlikte daha istikrarlı bir takım haline geldiğini belirten 55 yaşındaki eski futbolcu, "Beşiktaş istikrarlı bir şekilde büyüyen bir kulüp. Nisan 2016'dan beri yeni stadyumlarında oynuyorlar. Oradaki atmosfer inanılmaz. Futbolcular açısından çok etkili" dedi. 

Stefan Kuntz
Stefan Kuntz

‘KESİN KONUŞMAK ZOR’

Alman futbolunun bir diğer efsane ismi Bayern Münih'in unutulmaz kaptanı Lothar Matthaus da Beşiktaş kurası ile ilgili olarak, "Herkes Türkiye'de oynanacak maçın ne kadar zor olacağını biliyor. Orada muazzam bir gürültü olacak ve bu durum ne kadar profesyonel de olsan oyuncuların sinirlerini bozup kontrol kaybına neden olabilir. Tabii Beşiktaş bir Manchester City ya da Barcelona olmasa da Bayern Münih'in turu kesin geçeceğini söylemek zor" değerlendirmesinde bulundu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Trabzon'da yıkılan binanın altından tarihi köprü çıktı

SONRAKİ HABER

Elazığ Cezaevi’nde 42 gündür açlık grevi var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...