10 Aralık 2017 07:50

Moskova’da ‘Süper Putin’ sergisi

Rusya'da yeniden devlet başkanı adayı olan Vladimir Putin için 'Süper Putin' sergisi açıldı. Sergi, Putin'i öven tablolardan oluşuyor.

Paylaş

Rusya’nın başkenti Moskova’da Devlet Başkanı Vladimir Putin’i farklı kahraman tiplerinde gösteren “Süper Putin” adlı bir sergi açıldı.

AFP'nin haberine göre 30 tablo ve heykelden oluşan sergi, Moskova’nın merkezindeki eski bir fabrikada bulunan sanat galerisinde ziyaretçilerini kabul ediyor. Tablolar arasında Putin’i yavru bir köpeğe sarılırken, ayı sürüp Rus bayrağı taşırken, Rus bayrağı renklerinde füzeler ateşlerken gösteren eserler var.

Serginin organizatörlerinden 22 yaşındaki Putin taraftarı Yulia Dyuzheva, “Her tablo başkanın ayrı bir niteliğini, değerini yansıtıyor” dedi.

Putin

Dyuzheva’ya göre Putin, “Hayvanları koruyan, müziği seven ve spora ilgi duyan süper bir başkan ve lider.” Dyuzheva aynı zamanda “Herkese karşı saygılı ve sadık” olarak tanımladığı Putin’in “Yalnızca müttefikleri ve dostları olduğunu” söylüyor.

Putin

Dyuzheva, Putin’in “Süper Başkan” olarak tek eksiğinin “Süper Kadın” olduğunu tebessüm ederek söylüyor. Putin, 2013’te eşinden boşanmıştı.

Serginin Moskova’dan sonra Berlin ve Londra’da da açılacağı belirtildi.

Putin

2000’den bu yana devlet başkanlığı görevini sürdüren Vladimir Putin, Mart 2018’deki seçimlerde bir kez daha aday olacağını açıklamıştı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye'de 'sakin şehir' sayısı 14'e yükseldi

SONRAKİ HABER

TRT'de Erdoğan karşıtı paylaşımı beğenmeye ceza istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...