10 Aralık 2017 06:49

İki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

Denizli'de iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Dursun Özkan tutuklandı.

Paylaş

Denizli'de, sevgilisinin 16 yaşındaki kızı ve onun aynı yaştaki arkadaşına iki yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ve bu anların görüntüsünü de çektirdiği öne sürülen Dursun Özkan gözaltına alındı. Çocuklardan birinin konuyu rehber öğretmene anlatmasıyla ortaya çıkan istismarla ilgili gözaltına alınan Özkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi'nde oturan ve daha önce görev yaptığı sağlık memurluğundan, dolandırıcılık iddiası üzerine hakkında açılan soruşturma üzerine ihraç edilen Dursun Özkan'ın yaptığı öne sürülen cinsel istismar, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin kızı D.A.'nın okulda rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı. Soruşturma başlatan polis, Dursun Özkan'ı 2 hafta önce yakalayıp, gözaltına aldı. Dursun Özkan suçlamayı kabul etmedi.

D.A.'nın ifadesinde, 2 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını, daha sonra da yaşıtı olan komşusunun kızı M.S.'ye aynı şekilde cinsel istismarda bulunulduğunu söylediği belirtildi. İki öğrencinin ayrıca, Dursun Özkan'ın, telefonla istismarın görüntüsünü çektirdiğini de söylediği belirtildi.
Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Dursun Özkan, çıkarıldığı mahkemece cinsel istismar suçundan tutuklandı. (Denizli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Reina katliamı davası yarın Silivri'de başlıyor

SONRAKİ HABER

Nusaybin’de 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...