06 Aralık 2017 08:35

Stephen Curry, en az 2 hafta yok

NBA'de son şampiyon Golden State Warriors'ın yıldız oyuncusu Stephen Curry, sakatlığı nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Paylaş

Golden State Warriors'ın yıldızı Stephen Curry,  New Orleans Pelicans'a karşı oynadığı maçta sakanlanmasıyla en az iki hafta sahalardan uzak kalacak.

NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamada, New Orleans Pelicans'a karşı 125-115 kazanılan maçın bitimine bir dakika kala sakatlanan Curry'nin yapılan sağlık kontrolleri sonucunda sağ ayak bileğinde burkulma tespit edildiği bildirildi. Açıklamada, en az 2 hafta forma giyemeyeceği ifade edilen yıldız basketbolcunun, bu sürenin ardından durumunun yeniden değerlendirileceği belirtildi.

Curry, bu sezon 26,3 sayı, 6,6 asist ve 5,1 ribaunt ortalamalarıyla mücadele ediyor.

WESTBROOK'TA KLASİK SÜRÜYOR

Westbrook
Başlık

Oklahoma City Thunder'ın yıldızı Russell Westbrook, bu sezon 8. triple-double'ına Utah Jazz karşısında imza attı. Thunder, konuk ettiği Utah Jazz'ı 100-94'lük skorla mağlup etti.

Üst üste 3. karşılaşmasını kazanan ev sahibi Thunder'da Steven Adams 20 sayı 9 ribaunt ve Paul George da 21 sayı üretti.

Performansıyla dikkatleri üstüne çeken Jazz'ın çaylak oyuncusu Donovan Mitchell 31 sayı ve 5 top çalmayla oynadı.

BEAL'DAN KARİYER REKORU

Bradley Beal
Bradley Beal

Öte yandan NBA'de Washington Wizards, Bradley Beal'ın 51 sayıyla kariyer rekorunu kırdığı Portland Trail Blazers deplasmanından 106-92 galip ayrıldı. Wizards'ta Kelly Oubre 14 sayı 5 top çalma ve Mike Scott 10 sayı 7 ribauntla galibiyete katkıda bulundu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Instagram, iki yeni özelliği daha kullanıma sundu

SONRAKİ HABER

Bakanlık yetkililerine termik santral protestosu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...