Beşiktaş'ın rakibi Alman devi Bayern Münih

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu lider tamamlayan Beşiktaş, son 16 turunda Alman kulübü Bayern Münih ile eşleşti.

06 Aralık 2017 05:23
Son Güncellenme Tarihi: 11 Aralık 2017 10:53
Paylaş

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan ve son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılan Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekiminde Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih ile eşleşti.

Kura çekiminde Beşiktaş'ı Klüp Başkanı Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner, Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve İdari Menajer Ali Naibi temsil etti.

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda ilk maçlar 13/14 Şubat’ta, rövanşları ise 20/21 Şubat’ta oynanacak. Grup liderleri ilk maçta deplasmanda olacak. 2017-2018 sezonu final karşılaşması ise Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek.

FİKRET ORMAN: ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ

Eşleşmenin ardından konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bütün takımların zor olduğunu ancak Beşiktaş'ın da çantada keklik olmadığını söyledi. Bayern Münih'in tweetine de yanıt veren Orman, "Mutlu olmaları lazım" diye konuştu.

MÜNİH’TEN BEŞİKTAŞ’A: MERHABA

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda Beşiktaş ile eşleşen Alman ekibi Bayern Münih sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımda bulundu.

Bavyera ekinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkçe olarak "Merhaba" yazılarak Beşiktaş'ın hesapları etiketlendi.

Ayrıca diğer bir paylaşımda ise Beşiktaş'ın sezon başında yeni transferlerini duyurduğu 'Come To Beşiktaş' videolarına da göndermede bulunan Bayern Münih, "We are coming to Beşiktaş" diyerek golcü futbolcu Lewandovski ile olan görsel aktarıldı.

Beşiktaş da resmi hesabından bu tweet'e yanıt verdi. Kartal'ın gol sevincinin yer aldığı görselde "Vodafone Park "Come to Beşiktaş" demenizden mutlu olacak... İyi olan kazansın" ifadeleri kullanıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ EŞLEŞMELERİ

Juventus-Tottenham
Basel-Manchester City
Porto-Liverpool
Sevilla-Manchester United
Real Madrid-Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk-Roma
Chelsea-Barcelona
Beşiktaş-Bayern Münih
(SPOR SERVİSİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Arif Sağ, tedavi için Küba'ya gitti

SONRAKİ HABER

‘17-25 Aralık Araştırma Komisyonu'ndaki belgeler yakıldı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...