04 Aralık 2017 21:45

Şampiyonlar Ligi gruplarında son sözler söyleniyor

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması bugün ve yarın oynanacak maçlarla sona eriyor. Beşiktaş, G grubunun 6. haftasında yarın Leipzig deplasmanına çıkacak

Paylaş

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının son maçları bugün ve yarın oynanacak. Beşiktaş, Barcelona, Bayern Münih, Chelsea, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Tottenham’ın son 16 turuna kalmayı garantilediği turnuvada diğer 8 takım son hafta karşılaşmalarının ardından belli olacak. Beşiktaş, liderliği garantilediği G grubunun 6. haftasında yarın Leipzig ile deplasmanda oynayacak.

A GRUBU: CSKA-BASEL YARIŞI

Şampiyonlar Ligi’nde bugün A grubunda Manchester United (İngiltere) - CSKA Moskova (Rusya), Benfica (Portekiz) - Basel (İsviçre) maçları var. 12 puanı bulunan Manchester United’a gruptan çıkmak için 1 puan yetecek. Grupta Basel ve CSKA Moskova’nın 9’ar puanı bulunuyor. MANU’nun elenmesi için CSKA Moskova’dan fark yemesi (İlk maçı deplasmanda 4-1 kazanmıştı) ve Basel’in deplasmanda Benfica’yı yenmesi gerekiyor.

B GRUBU: PSG ŞOV SÜRECEK Mİ?

Son 16 yolcularının belli olduğu B grubunda Bayern Münih ve Paris Saint-Germain son maçta karşı karşıya geliyor. Tarihi bir Devler Ligi performansıyla tüm maçlarını kazanan, 24 gol atıp yalnızca 1 gol yiyen PSG’nin liderliği kaybetmesi için kelimenin tam anlamıyla mucizeye ihtiyaç var. Üçüncülük yarışında ise 3 puanlı Celtic, puansız Anderlecht’i ağırlayacak. Celtic, UEFA Avrupa Ligi’ne kalma yolunda büyük avantaja sahip.

C GRUBU: ROMA AVANTAJLI

İtalya ekibi Roma, Azerbaycan temsilcisi Karabağ karşısında kazanarak zorlu C grubundan çıkmayı hedefliyor. Roma’nın 8 puanı var, 3. sıradaki Atletico Madrid ise 6 puanda ve Chelsea deplasmanında olacak. 10 puanı olan Chelsea ise liderlik koltuğunu kaptırmama yolunda avantajlı.

D GRUBU: JUVE SÜRPRİZ İSTEMİYOR 

D grubunda ikincilik yarışı Juventus ile Sporting Lizbon arasında ancak İtalyan ekibi önemli bir avantaja sahip. 8 puanlı Juventus, 1 puanlı Yunan ekibi Olympiakos’a konuk olacak. 7 puanlı Portekiz ekibi Sporting ise 11 puanlı Barcelona’yla deplasmanda karşılaşacak.

Maçların hepsi Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak.

YARININ PROGRAMI

Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya)

Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya)

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere)

Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya)

Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa)

Leipzig (Almanya) - Beşiktaş

Tottenham (İngiltere) - APOEL (Kıbrıs)

Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya)

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD Yüksek Mahkemesi Trump'ın vize yasağını onayladı

SONRAKİ HABER

TMSF'nin Hayatın Sesi TV skandalı Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...