CHP Etimesgut İlçe Başkanlığına tehdit notu bırakıldı

Ankara Etimesgut’ta CHP İlçe Başkanlığının kapısına tehdit notu bırakıldı. Olay hakkında 3 kişi gözaltına alındı.

04 Aralık 2017 17:37
Son Güncellenme Tarihi: 06 Aralık 2017 08:11
Paylaş

Ankara'da CHP Etimesgut İlçe Başkanlığının 2310. Sokak'ta bulunan teşkilat binasının kapısına, tehdit içeren not bırakıldı.

4 Aralık Pazartesi sabah saatlerinde teşkilat binasına gelen CHP’liler, kapının üzerine asılmış 'Yaptığınızın hesabı sorulacak dinsiz hainler' yazısını görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polisler, üzerinde tehdit içeren not yazılı kağıdı incelemek üzere aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz duruma tepki gösterdi.

Yılmaz, "Kağıdın orijinalini olay yeri inceleme ekipleri aldı, götürdü. Biz bunu sadece çıktı olarak aldık. Burada kimseye pabuç bırakacağımız veya Cumhuriyet Halk Partisini ufak tefek tehditlerle yıldıracakları kimsenin aklına gelmesin. Bu arkadaşların, bu ülkede din inançlarına, tek olan değerlere onlardan daha fazla ve daha bilinçli bir şekilde sahip çıktığımızı bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

ANKARA VALİLİĞİ: 3 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Valiliğinden 6 Aralık Çarşamba günü yapılan açıklamada, CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı binası kapısına 'Yaptığınızın hesabı sorulacak dinsiz hainler' yazılı not bırakılması ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda 3 kişinin yakalandığı belirtildi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklama şöyle; "04.12.2017 Pazartesi günü, Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut İlçe Başkanlığı kapısına A4 kâğıdına el yazısı ile yazılmış tehdit içerikli bir yazı bırakıldığının bildirilmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucunda,  3 kişi polis tarafından yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan K. U. S. ve K. L. yaşları 18'den küçük olduğu için Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile dün ailelerine teslim edilmiştir. Gözaltına alınan Ü. T. isimli şahıs ile birlikte üç kişi bugün Batı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir." denildi. (Ankara/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Ünal: CHP'nin belgeleri gündemimizde yer almayacak

SONRAKİ HABER

Barış Akademisyenleri'ne sosyal medyadan destek: #SözBarışın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...