04 Aralık 2017 06:15

Galatasaraylı Hakan Balta sezon sonu futbolu bırakıyor

11 sezondur Galatasaray'da forma giyen Hakan Balta'nın devre arasında kulüpten ayrılmayacağı ve sezon sonunda futbolu bırakacağı belirtildi.

Paylaş

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcularından Hakan Balta'nın devre arasında kulüpten ayrılmayacağı ve futbolu sezon sonunda sarı kırmızılı kulüpte bırakacağı belirtiliyor.

DHA'nın haberine göre bu sezon hiçbir maçta kadroya giremeyen 34 yaşındaki Hakan Balta, Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Bursaspor ve Antalyaspor'un transfer girişimlerine rağmen başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyor.

Kulüpten 1 milyon 250 bin avro alacağı olan Balta'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

12 KUPA KAZANDI

Futbola Almanya'da başlayan Hakan Balta, Türkiye'de ilk kez Manisaspor'da forma giydi. 2007-2008 sezonunun 4'üncü haftasında oynanan ve 2-2'lik beraberlikle biten Manisaspor - Galatasaray maçından sonra transferin son saatlerinde sarı-kırmızılı takıma transfer olan tecrübeli oyuncu, 11 sezondur Galatasaray için ter döküyor. Hakan Balta bu süreçte 4 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa kazandı.

Sarı-kırmızılı forma ile toplamda 332 kez maça çıkan Hakan Balta, 13 gol kaydetti ve 14 asist yaptı. Hakan Balta ayrıca, 50 kez milli forma altında mücadele etti.

Hakan Balta, kariyeri boyunca stoper, sol bek ve zaman zaman da orta sahada forma giydi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Zafer Biryol itirafçı oldu, sporda 'FETÖ'yü anlattı'

SONRAKİ HABER

Yıllık enflasyon son 14 yılın en yükseğinde: 12.98

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...