03 Aralık 2017 09:23

Beşiktaş'ta keyifler yerinde

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Galatasaray'ı 3-0 yenen Beşiktaş galibiyetin keyfini çıkarıyor.

Paylaş

Süper Lig'de dün lider Galatasaray'ı 3-0'la geçen Beşiktaş'ta teknik heyet ve futbolcular antrenman öncesi aileleriyle birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde kahvaltı yaptı.

Dün maç sonrası futbolcularına ''Oynadığınız oyunun kelimelerle ifade edilecek bir karşılığı yok. Hepinize bu güzel gece için teşekkür ediyorum.  Biz bir aileyiz, bu yüzden yarın sabahki antrenmana ailelerinizle gelin ve takım olarak kahvaltımızı tesislerde yapalım" diyen Teknik Direktör Şenol Güneş ise kahvaltıda aileleriyle beraber en güzel günlerini yaşadıklarını söyledi.

Güneş, "Bu işe tek başladım. Sonra eşim oldu ve çocuklarım. Ailem oldu. Futbol böyle bir şey. Emek vermek gerekiyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri gerekiyor. İyi kötü günlerimiz oldu. Üç yıldır beraberiz. En güzel günümüzü yaşıyoruz ailelerimizle beraber. İnşallah devamı gelir. Dünkü oyun çok güzeldi. Siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş

Kahvaltıda bir konuşma yapan 2'nci Başkan Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi: "En güzel günlerimden birini yaşıyorum. Aileye sahip olunduğunda aileden alınan güçle başarı geliyor. İyi ve kötü günler aileye yaslanarak geçer. Şenol Güneş’e çok teşekkür ediyorum. Dün galibiyetin yanında muhteşem de bir futbol vardı." (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Suudi uçakları Yemen'de Husi mevzilerini vurdu

SONRAKİ HABER

Havalar soğuyor: İstanbul'a karla karışık yağmur uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...