01 Aralık 2017 17:57

Baykal Almanya'ya götürülecek

AÜ Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal’ın fizik tedavi ve rahabilitasyon uygulamaları için Almanya'ya gideceğini söyledi.

Paylaş

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Deniz Bey'in genel durumu gayet güzel. Her gün çok daha iyiye gidiyor. Kendisi yardımla ayakta durabiliyor, sandalyeye oturabiliyor" dedi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, 47 gündür İbn-i Sina Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi gören Deniz Baykal'ın sağlık durumuna yönelik açıklamalarda bulundu. Hastane binasında basın toplantısı düzenleyen Prof. Dr. İbiş, şunları söyledi:

"Deniz Bey'in genel durumu gayet güzel. Her gün çok daha iyiye gidiyor. Kendisi yardımla ayakta durabiliyor, sandalyeye oturabiliyor. Baş, boyun, el, kol, bacak hareketleri bir önceki haftaya göre daha iyi durumda. Kendisine fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları yapılıyor. Ailenin de isteği üzerine Deniz Bey fizik tedavi ve rahabilitasyon uygulamaları için önümüzdeki günlerde Almanya'daki bir merkeze gidecek. İlgili klinikten gün bekleniyor. Bildirdikleri gün gidecek ve tedavisine orada devam edilecek. Gelmeden önce basın mensuplarına açıklama yapılacağı söylendiğinde, medya mensuplarına, kamuoyuna, vatandaşlara ve sağlık ekibine teşekkürlerini, sevgi ve selmalarını iletmemizi istedi."

Prof. Dr. Erkan İbiş ayrıca, Deniz Baykal'ın Almanya'daki tedavi süresinin yaklaşık 2 ay olacağını ifade etti. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Bakan Çavuşoğlu NATO toplantısına katılacak

SONRAKİ HABER

Diyarbakır'da 5 ilçede 42 mahalledeki yasak kaldırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa