01 Aralık 2017 05:02

17 yaşındaki Aleyna Can bir dairede öldürüldü

Kartal'da 17 yaşındaki Aleyna Can, bir dairede tabancayla vurularak öldürüldü. Ailesi Can'ın ayrılmak istediği erkek arkadaşını sorumlu tutuyor.

Paylaş

Kadın cinayeti haberi İstanbul KArtal'dan geldi. 17 yaşındaki Alyena Can tabancayla vurularak öldürüldü. 

Olay Kartal’da günlük kiraya verilen dairede dün akşam saatlerinde meydana geldi. Daireden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Aleyna'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Aleyna Can'ın cesedi incelemenin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

POLİS, ERKEK ARKADAŞINI ARIYOR

Olayın ardından polis ekipleri bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelerken evden çıkan üç kişiyi tespit etti. Polis ekipleri yaptığı çalışma sonucunda iki kişiyi gözaltına alırken kaçan Aleyna Can'ın erkek arkadaşı Eser Devrim E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

‘KIZIMIN KATİLİNİ BULUN NE OLUR’

Hastaneye gelen anne Ayşe Yirmibeş, gözyaşlarına boğuldu. Yirmibeş yaptığı açıklamada, cinayetten kızının erkek arkadaşı Eser Devrim E.'yi sorumlu tutarak “Bugün son defa konuştum onunla. daha da konuşamadım. 'Anne eve geleceğim, ablamı özledim' dedi. Buraya gelince herşeyi öğrendim. Kızımın katilini bulun ne olur. O da çeksin cezasını" dedi. 

‘AYRILMAK İÇİN GELDİ’

Hayatını kaybeden Aleyna Can'ın teyzesi Havva Özçelik ise yeğeninin 15 gün kendisinde kaldığını söyledi. Şüpheli Eser Devrim E ile telefonda görüntülü konuştuğunu belirten Özçelik, "Bu çocuk aradı. Ben konuşunca erkek zannetti. Yeğenim 'Teyzem falan' dedi. 'İnanmıyorum' dedi. Sonra görüntülü konuştu benimle. Ondan sonra inandı 'Gel, gelmezsen ben oraya geleceğim. Gel görüşelim, ayrılalım' dedi. Yeğenim ayrılmak üzere buraya geldi" dedi. (İstanbul/DHA) 

ÖNCEKİ HABER

Arjantin'de kayıp denizaltıyı kurtarma çalışması bitirildi

SONRAKİ HABER

Man Adası belgelerindeki 15 milyon doların kaynağı ne?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...