30 Kasım 2017 09:18

Kelebekler, Sundance’de yarışacak

Yönetmen Tolga Karaçelik, 'Sarmaşık'tan sonra yeni filmi 'Kelebekler' ile bir kez daha Sundance Film Festivali’ne seçildi.

Paylaş

Yönetmen Tolga Karaçelik, yeni filmi “Kelebekler” ile bir kez daha Sundance Film Festivali’ne seçildi. Tolga Karaçelik’in “Kelebekler”i; 18-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Utah eyaletinde gerçekleşecek Sundance Film Festivali 2018’de ‘En İyi Uluslararası Film’ kategorisinde yarışacak ve aynı zamanda dünya prömiyeri yapacak. 

Birbirini çok az tanıyan üç kardeşin, yıllardır haber almadıkları babalarının aramasıyla bir araya gelmelerini konu alan “Kelebekler”de; Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Tolga Tekin, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi oyuncular rol alıyor. Yapımcılığını Tolga Karaçelik, Diloy Gülün ve Metin Anter’in üstlendiği “Kelebekler”in Mart 2018’de vizyona girmesi bekleniyor.

DESTEK VERİLMEMİŞTİ

Tolga Karaçelik’in yeni filme Kelebekler’e Kültür Bakanlığı tarafından destek verilmemiş; Karaçelik, alınan bu kararı sosyal medya hesabından “Kültür Bakanlığı yeni filmim Kelebekler’i desteğe layık bulmamış” diyerek duyurmuştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Trabzon'da işkenceyle suçlanan öğrencilere 10'ar yıl hapis

SONRAKİ HABER

'Efemçukuru'nda gizli gizli siyanür kullanılıyor!'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...