29 Kasım 2017 01:54
Son Güncellenme Tarihi: 29 Kasım 2017 10:16

Enes Kanter, LeBron James'e sataşmayı sürdürüyor

NBA'de Cleveland Cavaliers, üst üste 9. galibiyetini aldı. Enes Kanter, kariyerinde ilk kez oyundan atılan LeBron James'e sosyal medyadan laf attı.

Paylaş

NBA'de Cleveland Cavaliers üst üste 9. galibiyetini evinde konuk ettiği Miami Heat karşısında 108-97’lik skorla aldı. Maçın ilk yarısında Kevin Love’ın etkili performansıyla 70 sayı bulan Cavaliers farkı 26’ya kadar çıkarttı ve sonraki bölümlerde bu avantajını iyi kullandı.

LEBRON İLK KEZ OYUNDAN ATILDI

3. çeyreğinin bitimine 1:59 kala girdiği bir pozisyonda beklediği faul düdüğünü alamayarak hakemin üstüne yürüyüp sert bir tepkide bulunan LeBron James hakem tarafından oyundan atıldı.

James 21 sayı 12 ribaunt 6 asist 5 top çalma yaparken, Kevin Love 38 sayı 9 ribaunt, Jr Smith 12 sayı 5 ribaunt ve kenardan gelen Dwyane Wade 17 sayı 4 asist 5 ribauntla oynadı.

Cedi Osman ise sadece 2.5 dakika süre bulabilirken, bu süre içinde hiç şut kullanmadı ve istatistik hanesine bir şey yazdıramadı.

KANTER BU KEZ SOSYAL MEDYADAN LAF ATTI

LeBron James'in oyundan atılması sonrası Enes Kanter, 'Kral' lakaplı oyuncuya bu kez sosyal medyadan sataştı. James'in oyundan atıldığı anın görüntüsünü paylaşan Kanter'in tweeti "Cleveland'ın kralı" yazısıyla James'in sık sık kullandığı etiketler olan #HisFavoritePlayground(En sevdiği oyun sahası) ve #StriveForGreatness'ı(Mükemmelik için çabala) içerdi. Enes Kanter'in Twitter hesabına Türkiye'den erişim engelli.

İkili daha önce New York'taki maçta karşı karşıya gelmişti. Kanter, James'in maç öncesi Knicks'in Frank Ntilikina yerine Dennis Smith Jr.'ı takas etmesi gerektiği yönündeki açıklamasına tepki göstermişti. James ise "Enes Kanter'in her zaman söyleyecek bir şeyi var. Sorunu ne bilmiyorum" demişti. Bu polemik sonrası iki oyuncu maç sırasında ağız dalaşına girmiş ve itişmişti.

Tartışma maç sonrası Kanter'in "Kendisine kral, kraliçe ya da prenses diyebilir. Her neysen, mücadele edeceğiz. Kimse bize dayılanamaz" sözleriyle sürmüş James'in yanıtı "Ben kralım, eşim kraliçe, kızım da prenses. Yani üçü de bizde" şeklinde olmuştu.

ENES KANTER, GÜLEN'E YAKINLIĞIYLA BİLİNİYOR

15 Temmuz Darbe Girişimi davasının 1 numaralı sanığı, Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter hakkında Türkiye'de ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında  ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Berlin'de radyoaktif madde içeren iskambil kartları bulundu

SONRAKİ HABER

43 yaşındaki Ze Roberto, sahalara veda etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...