27 Kasım 2017 08:57

Milan'da Montella gönderildi yerine Gattuso getirildi

Sezona iddialı giren ancak 14 hafta sonunda liderin 17 puan gerisinde kalan Milan'da Vincenzo Montella'nın yerine Gennaro Gattuso getirildi.

Paylaş

İtalya Serie A'da sezona iddialı transferlerle başlayan ancak 14 hafta sonunda beklediği başarıyı yakalayamayan AC Milan, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile yollarını ayırdı. Milan'da teknik direktörlük koltuğuna Gennaro Gattuso oturdu.

Montella, 2016 yazında takımın başına gelmiş ve İtalya Süper Kupası'nı kazanmıştı. AC Milan geçtiğimiz yılı altıncı tamamladıktan sonra aralarında Hakan Çalhanoğlu ve Leonardo Bonucci'nin de olduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu yüklü bonservis bedelleri karşılığında kadrosuna katmıştı.

Ancak sezonun ilk bölümü itibariyle beklentiler karşılık bulmadı. Milan 14 maçta 6 kez kazanabildi ve lider Napoli'nin 17 puan gerisinde yedinci sırada yer alıyor.

A takımın başına getirilen Gattuso, bundan önce Milan'ın genç takımını çalıştırıyordu. İtalyan teknik direktör, 1999-2013 arası AC Milan'la 387 Serie A maçına çıkmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erkek giyimde, kalite, estetik ve kullanışlılık

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Kıstasımız teknolojinin fıtrata aykırı olmaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...