27 Kasım 2017 08:56

Erkek giyimde, kalite, estetik ve kullanışlılık

AVVA, pantolon, kazak, gömlek, t-shirt, kaban, mont ve trençkot gibi giyim ürünleri olmak üzere birçok erkek giyim ürününün satışını yapmaktadır.

Paylaş

AVVA, 2000 yılından beri, erkek giyim üzerine hizmet vermektedir. Sektöründe elde ettiği başarıları, daha geniş kullanıcı kitlesine hitap etmek amacıyla, e-ticaret sektörüne de taşımış ve online satış hizmet vermeye başlamıştır. Erkek giyim ve aksesuar adına, aranan her ürünün bulunabileceği AVVA online satış mağazası, dönem dönem belirli ürünlerde uyguladığı indirim fırsatları ve diğer kampanyalarla müşterilerine, avantajlı alışveriş yapmanın keyfini yaşatmaktadır.

AVVA, pantolon, kazak, gömlek, t-shirt, kaban, mont ve trençkot gibi giyim ürünleri olmak üzere, ayakkabıdan eldivene, şapkadan şal ve papyona kadar birçok aksesuarda da, kalite ve estetiği buluşturduğu ürünlerin satışını yapmaktadır. Şık görünmek kadar, sağlıklı yaşamak da önemlidir. Kalitesiz tekstil ürünleri, basit görünüme sebep olduğu gibi, sağlığı tehdit edici bileşenler içermektedir. Bu nedenle, giyim alışverişi yaparken, kaliteli hizmet veren profesyonel firmalar tercih edilmelidir. AVVA'da, kaliteli malzeme kullanarak üretimi gerçekleştirilen ürünleri, her zevke hitap edecek tasarımlarla bulmak mümkündür. Üstelik, piyasa fiyatlarından daha uygun fiyat avantajıyla. AVVA, müşteri gereksinimlerini ve erkek giyim modasını yakından takip ederek üretimlerini gerçekleştirmekte, bu nedenle herkesin aradığını bulabileceği çeşitlilikle hizmet vermektedir. AVVA 'da her ürün, kendi kategorisinde birçok kreasyondan oluşmaktadır. İhtiyacı olan herkes, online satış sitesinden tüm ürünleri aynı anda inceleyebilir, aradığı ürünü arama butonundan aratarak kolayca bulabilir. Birkaç adımda istenilen ürünü güvenilir şekilde satın alma imkanı sağlayan AVVA, online müşteri kitlesini her geçen gün genişletmektedir.
    Kişiye özel ödeme seçenekleri, bir ay içinde iade ve değişim imkanı, hızlı kargo ve belirli bir limitin üzerindeki alışverişlerde ücretsiz kargo avantajı, AVVA online satış mağazasından alışveriş yapmanın avantajlarıdır. AVVA sayesinde, erkeklerin aradığı giyim ve aksesuar ürününü bulma sıkıntısı sona ermiş, herkes aradığı ürünün kat kat fazlasını bulma imkanına sahip olmuştur.

Yeni model AVVA erkek giyim ürünlerini inceleyin. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

Estukyan: Nefret söylemini iktidar yayıyor

SONRAKİ HABER

Milan'da Montella gönderildi yerine Gattuso getirildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...