24 Kasım 2017 05:40

Uma Thurman, Weinstein suskunluğunu bozdu

ABD'li Aktris Uma Thurman, onlarca kadın tarafından cinsel taciz ve tecavüzle suçlanan Harvey Weinstein'a ilişkin açıklama yaptı.

Paylaş

ABD’li Aktris Uma Thurman, onlarca kadın tarafından cinsel taciz ve tecavüzle suçlanan Hollywood’un ünlü yapımcısı Harvey Weinstein konusundaki sessizliğini bozdu.

Weinstein’la Pulp Fiction ve Kill Bill gibi filmlerde çalışan Thurman, konuya dair kasım ayı başında yaptığı açıklamada “Öfkeyle konuştuğumda çoğu zaman kendimi ifade ediş biçimimden pişmanlık duyarım. Bu yüzden öfkemin azalmasını bekliyorum. Hazır olduğumda gerekenleri söyleyeceğim” demişti.

The Guardian'ın haberine göre Şükran Günü sebebiyle instagram hesabından paylaşımda bulunan Thurman, “Yakın bir dönemde kızgın olduğumu söylemiştim... Eğer yüzümdeki ifadeden anlamadıysanız söyleyeyim #metoo (Kadınlar, maruz kaldıkları cinsel saldırılara ilişkin sosyal medyada ‘Ben de’ anlamına gelen bu etiketle kampanya başlatmıştı). Doğru zamanı seçmenin, adil ve kesin olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin Şükran Günü kutlu olsun(Sen ve ahlaksız komplocuların hariç Harvey. İşler yavaş gittiği için mutluyum çünkü sen kurşunu hak etmiyorsun” dedi.

Thurman’ın paylaşımı “Beni izlemeye devam edin” vurgusuyla bitti bu da önümüzdeki günlerde yeni bir açıklama yapabileceği anlamına geliyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çalıştığı inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi öldü

SONRAKİ HABER

Dolar 3.93 liranın üzerinde, Borsa düşüşte (24 Kasım 2017)

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...