22 Kasım 2017 09:49

5 katlı binanın çatısından düşen işçi öldü

İnşaattan bir iş cinayeti haberi daha geldi. Bursa'da 5 katlı apartmanın çatı katında ısı yalıtımı yapan işçi düşerek hayatını kaybetti.

Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 5 katlı apartmanın çatı katında ısı yalıtımı işi yapan işçi 31 yaşındaki Mehmet Özalp, havalandırma boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Isı yalıtım işi yapan Mehmet Özalp, Camikebir Mahallesi'ndeki bir apartmanda çalışırken çatı katında üzerine bastığı kaplama malzemesinin kırılması sonucu 5'inci kattan havalandırma boşluğuna düştü. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Mehmet Özalp, çağrılan 112 Acil Servis ekipleri gelene kadar yaşamını yitirdi. Özalp'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ÜZERLERİNE SUNTA DÜŞEN 2 İŞÇİ YARALANDI

Yine Bursa’nın İnegöl ilçesinde, çalıştıkları mobilya imalathanesinde üzerlerine sunta düşen 26 yaşındaki Eren Taş ile Suriye uyruklu 43 yaşındaki Vecih Elzeyn El Sihabi yaralandı.  İnegöl'de Mahmudiye Mahallesi Ayaz Sokak'ta bulunan bir mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan Eren Taş ile Vecih Elzeyn El Sihabi'nin üzerine kesmek için indirmek istedikleri suntalar düştü. Arkadaşları tarafından ilk müdahaleleri yapılan işçiler çağrılan ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İsrail, Afrikalı mültecileri 5 bin dolara Ruanda’ya satıyor!

SONRAKİ HABER

'Bosna kasabı' Ratko Mladiç, soykırımdan suçlu bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...