19 Kasım 2017 14:58

Tarım işçilerini taşıyan araca TIR çarptı: 1 ölü, 24 yaralı

Manisa Salihli ilçesinde, TIR'ın tarım işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarpması sonucu 1 işçi yaşamını yitirdi, 24 kişi yaralandı.

Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde, TIR, tarım işçilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Kazada 1 işçi yaşamını yitirdi. TIR şoförü, minibüs şoförü ve 22 tarım işçisi de yaralandı.

Salihli'den aldığı tarım işçilerini Sarıgöl ilçesine götürmek üzere yola çıkan Ağa Kaçmaz'ın kullandığı servis minibüsü, İzmir-Ankara yolu Valeks Kavşağı'na geldiğinde, yol kenarındaki bir marketin önünde durdu. İşçilerden bazıları, marketten alışveriş yaptıktan sonra tekrar servise döndü. Bu sırada, arkadan gelen Kemalettin Çogu yönetimindeki 26 LF 727 plakalı TIR, servis minibüsüne hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle servis minibüsü devrildi.

Kazada, servisteki tarım işçilerinden 27 yaşındaki Fatma Demirtaş, olay yerinde hayatını kaybetti. TIR şoförü Çogu, minibüs şoförü Kaçmaz ve 22 tarım işçisi de yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesine ve ilçedeki özel hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı.

Kazada, marketin ön kısmında maddi hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Parası olmayan İmam Hatiplere mahkum ediliyor

SONRAKİ HABER

CHP'li Gürer: Tarım üreticisinin borçları ertelensin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...