19 Kasım 2017 11:30

AKP Diyarbakır İl Başkanı Akar: Aday olmayacağım

AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, partisinin il kongresinde tekrar aday olmayacağını duyurdu.

Paylaş

AKP'de il kongreleri Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın "metal yorgunluğu" talimatlarının  gölgesinde devam ediyor. AKP Diyarbakır İl Başkanı Avukat Muhammed Akar, önümüzdeki dönemde yapılacak kongrede başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Akar, partisinin il başkanlığı binasında düzenlenen ve ilçe başkanları, il yöneticileri ile partililerin katıldığı basın toplantısında konuştu.

Diyarbakır'da sıkıntılı bir dönemde çalışma yürüttüklerini söyleyen Akar, "Çok değerli Cumhurbaşkanımızın talimatı ve gösterdiği istikamet içerisinde teşkilatlarda, önemli değişimler gerçekleşti. Dün itibarıyla Türkiye'de, il kongreleri süreci başladı. Öyle zannediyorum ki yakın bir zamanda Diyarbakır İl Başkanlığı'nın kongre tarihi açıklanacak. Bizler de bu kongre sürecinde vazifeyi bir başka arkadaşımıza devredeceğiz. Bu vazifeler, bizlere emanettir. Tıpkı hayatın bize emanet olduğu gibi. Diyarbakır'da, zahmetli bir dönemde çalışmalar yürüttük. 14 yıldır AK Parti'nin çeşitli kademelerinde, görev yaptım. Son 3 yıldır il başkanlığını yürütüyorum" diye konuştu. (Diyarbakır/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksel'de 376. gün: polis saldırdı, 4 kişi gözaltında

SONRAKİ HABER

Orijinal Tenten çizimi 500 bin avroya satıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...