18 Kasım 2017 08:57

Erdoğan, imar tartışması yaşanan Ayder'i havadan inceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde imar tartışmasıyla gündeme gelen Ayder'i havadan inceledi.

Paylaş

Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, helikopterle son günlerde imar tartışmasıyla gündeme gelen ve 'kentsel dönüşüme' tabi tutulması beklenen turizm merkezi Ayder'i havadan inceledi.

AKP'nin Rize, Bayburt ve Gümüşhane'deki kongrelerine katılmak için bölgede bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, geceyi geçirdiği Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ndeki konutundan saat 11.45 sıralarında ayrıldı. İlçede kendisini bekleyenleri selamlayan Erdoğan,  daha sonra bölgedeki bazı yatırımları incelemek üzere Güneysu Futbol Sahası'ndaki helikopterle havalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş da eşlik etti. 

AYDER VE HAVALİMANINI İNCELEDİ

Erdoğan, deniz dolgu inşası süren Rize'nin Pazar ilçesi Yeşillköy Köyü'ndeki havalimanı inşaatını havadan inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan, TOKİ tarafından 'kentsel dönüşüm'e tabii tutulacak Rize'nin Ayder Yaylası'nda da incelemelerde bulundu. Erdoğan ayrıca kış turizmi kapsamında da Kaçkar Dağları'nda yapılması planlanan kayak tesisleri için düşünülen alanları da havadan gördü. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Taksim’de banka şubesine sandalye bacağıyla saldırı

SONRAKİ HABER

COP23: İklim anlaşması ABD olmadan yürürlüğe girdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...