16 Kasım 2017 11:39

Ayrı yaşadığı kocasını tabancayla öldürdü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Birgül Günar adlı kadın bir süredir ayrı yaşadığı eşi Erdoğan Günar'ı tabancayla öldürdü.

Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 37 yaşındaki Birgül Günar bir süredir ayrı yaşadığı eşi 43 yaşındaki Erdoğan Günar'ı aralarında çıkan tartışmada tabancayla öldürdü. 2 çocuk annesi Birgül Günar, cinayetin ardından polise giderek teslim oldu.

Olay, bu sabah, Orhangazi ilçesi Arapzade Mahallesi'nde 20 yıldır evli Günar çiftinin oturduğu evde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir kardeşlerinin yanında olan Birgül Günar, bir fabrikada işçi olan eşi Erdoğan Günar ile konuşmak üzere evlerine gitti. Çift arasında çıkan tartışmada Birgül Günar, eşine tabanca ile 5 el ateş etti. Göğüs ve başına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Erdoğan Günar, ambulans ile kaldırıldığı hastanede kurtırılamadı. Birgül Günar, cinayetin ardından olay sırasında yanında bulunduğu öne sürülen 9 yaşındaki oğlu ile  birlikte polise giderek teslim oldu. Birgül Günar gözaltına alınırken, Erdoğan Günar’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Aşırı sağcılar, Twitter'daki 'mavi tik'lerini kaybetti

SONRAKİ HABER

Kabil’de intihar saldırısı, en az 18 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...