15 Kasım 2017 21:35

Balona röveşata atan genç, psikiyatri kliniğine kaldırıldı

Balona röveşata atan genç, psikolojik sorunları nedeniyle Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde tedavi altına alındı.

Paylaş

Balona röveşata atmaya çalıştığı anların güvenlik kameralarına yansımasıyla ve görüntülerin ve sosyal medyada yayılmasıyla gündeme gelen Gülbey Türkücü, ailesine kavuştuktan sonra psikolojik sorunları nedeniyle Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde tedavi altına alındı.

Gündeme gelen görüntüler sonrası 3 aydır ailesi tarafından arandığı ortaya çıkan Gülbey Türkücü dün ailesi Ankara'da ailesiyle bir araya getirilmişti. Türkücü, ailesine kavuştuktan sonra psikolojik sıkıntılarından dolayı Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde tedavi altına alındı.

​Türkücü'nün ailesine kavuşmasında büyük payı olan kuyumcu çalışanı Ahmet Öner de hastaneye gitti. Hastaneye giden Öner, tüm çabalarına rağmen Türkücü ailesine ulaşamadığını belirterek, "Bize herhangi bir geri dönüş veya teşekkür etmediler. Böyle bir beklentimizde yoktu zaten. Aile zaten kendi derdiyle uğraşıyordu. Ben hastaneye geldim aileyi ziyaret etmek için ama güvenlik içeri almadı. Buraya doğru geldiğimde aileyi aradım. Kürşat telefonuna bakmadı. Mesaj attım görmek istiyorum dedim. Mesaja da cevap vermedi. Güvenlikçiler bana 'annesinin ve kardeşinin burada olmadığını ve doktorların 1. dereceden akrabalar dışında kimseyi almayın' dediğini söylediler. Açıkçası üzüldüm, görmek istemiştim onları" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ankara Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerindeki bir kuyumcu önünde, balona röveşata çekmeye çalışıp başarılı olamayan gencin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan ve 3 aydır da ailesinin kendisinden haber alamadığı 24 yaşındaki Gülbey Türkücü olduğu ortaya çıkmıştı.

Görüntüleri izleyen anne Ayşe Türkücü ve oğlu, 3 aydır aradıkları Gülbey Türkücü'yü bulmak üzere Ankara'ya gitmiş ve dün çocuğu ile bir araya getirilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD Kongresi'nden Türkiye'ye 'OHAL'i bitirin' çağrısı

SONRAKİ HABER

Sınır ötesi operasyonda çatışma: 1 asker yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...