15 Kasım 2017 12:50

Öğrenciyi darbeden müdür yardımcısına soruşturma

Tekirdağ'da 8. sınıf öğrencisi M.A'yı darbeden okul müdür yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal hakkında adli ve idari soruşturma başlattı.

Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencisi M.A., okul müdür yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal'ın kendisini darp ettiğini ifade etmişti. Evrensel'den Eylem Nazlıer ve Meryem Koçer, darbedildikten sonra okulun yakınındaki bir büfeye sığınan öğrenciyi haberleştirmiş ve kamuoyunda gündem oluşmuştu. Tüm bu yaşananlar üzerine Kaymakam Levent Kılıç okul müdür yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal hakkında "Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlamıştır. Soruşturma devam ediyor" ifadelerini kullandı. Baba Yusuf A. ise çocuğunu darbettiği iddia edilen Müdür Yardımcısı'ndan şikayetçi olduğunu söyledi.

DARP İDDİASINI KABUL ETMEDİ

Okulda öğrencisini dövdüğü öne sürülen Müdür Yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal ise iddiaları kabul etmedi. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne gelerek ifade veren Abdullah Nuri Yeşildal öğrencinin okulda rahat durmayan bir öğrenci olduğunu ve kendisini sadece uyardığını, dövme olayının olmadığını söyledi.

Doğan Haber Ajansı'ndan aktarılan haberde ortaokul öğrencisinin sığındığı belirtilen büfenin sahibi Seyide Selçuk da sadece vatandaşlık görevini yaptığın belirterek, "Çocuk içeriye girdi. Ağlıyordu. Ben ne olduğunu sorduğumda. Bana 'Dayanamıyorum polise haber ver' dedi. Ben de polise haber verdim. Polis geldiğinde müdür yardımcısının dövdüğünü anlattı" diye konuştu.

GEREKLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, öğrencini iddiaları üzerine gerekli soruşturmanın başlatıldığını kaydederek, "Konuyu biliyoruz. Bununla ilgili olarak hem idari hem de adli soruşturma başlamıştır. Soruşturma devam ediyor" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Hariri’nin gözaltında  tutulduğunu varsayıyoruz’

SONRAKİ HABER

Rusya, Türkiye ve İran Suriye gündemiyle buluşacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...