Şişli EML önünde velilerden AVM protestosu

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri, okullarının yıkılıp yerine AVM yapılmak istenmesine karşı eylem yaptı.

15 Kasım 2017 12:15
Paylaş

İstanbul Şişli Endüstri Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve velileri okullarının yıkılarak yerine alışveriş merkezi yapılmak istenmesini okul önünde düzenledikleri eylemle protesto etti.

Basın açıklamasını Okul Aile Birliği Üyesi Ecevit Kahraman okudu. Kahraman, “Türkiye'nin en iyi meslek lisesi olan Şişli Endüstri Meslek Lisemiz için bilindiği üzere yıkım kararı alınmıştır. 5 bin öğrencimizin mesleki eğitim almakta olduğu okulumuzda, eğitim dönemi içerisinde bu yıkım kararı uygulamaya konulmuştur. Tüm uğraşlarımıza ve girişimlerimize rağmen uygulamaya konulan yıkım ve eğitime prefabrik yapılar ile devam edilmesi kararı, eğitim döneminin ortasında ve üstelik kış aylarının içerisinde bulunduğumuz şu günlerde özellikle sınav haftasında başta öğrencileri ve biz velileri mağdur etmiştir. İstanbul genelinde 93, Şişli ilçesinde 9 AVM varken, tarihi Şişli Endüstri Meslek Lisesi yıkılıp yerine AVM ve rezidans yapılmasını kabul etmiyoruz” dedi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Kumru'da protesto: Taş ocağı çevreyi tahrip ediyor

SONRAKİ HABER

TOKİ konutlarının olduğu bölgede 1 yılda 26 cenaze çıkarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...