14 Kasım 2017 12:39

Sakarya'da mahalle muhtarı, 6 kilo esrarla yakalandı

Sakarya'da Demiraçma Mahallesi Muhtarı Osman Oğuzhan'ın evinde 6 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Oğuzhan, açığa alındı.

Paylaş

Sakarya'nın Kocaali ilçesi Demiraçma Mahallesi Muhtarı Osman Oğuzhan'ın evinde 6 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan muhtar, Kaymakamlık tarafından açığa aldı.

 {{307390}}

Demiraçma Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda ekipler, tespit ettikleri Mahalle Muhtarı Osman Oğuzhan'ın evinin de bulunduğu 6 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda muhtar Osman Oğuzhan'ın evinde 6 kilo ve diğer adreslerde 7 kilo olmak üzere, toplam 13 kilo esrar ele geçirildi. Osman Oğuzhan ve 3 kişi gözaltına alındı.

Kocaali Kaymakamı Alper Balcı, operasyon sonrasında gözaltına alınan muhtarı açığa aldı. Kaymakam Alper Balcı, "Bizim epeydir takip ettiğimiz bir konu. Evinde uyuşturucu bulundu. Adli bir soruşturma var. Jandarmamızın güzel bir operasyonu. Uzun zamanlı bir çalışma. İl Jandarma Alay Komutanlığını tebrik ediyorum, buraya destek verdiler. Toplamda 4 kişi yakalanıp gözaltına alındı, yaklaşık 13 kilo da esrar maddesi ele geçirildi. Muhtarın evinde 6 kilo yakalanmış" dedi. (Sakarya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çılgın proje Konyaaltı Sahili’ni yok edecek!

SONRAKİ HABER

Hariri, ülkesine döneceğini açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...