13 Kasım 2017 12:28

BTS 26 yaşında

BTS 26. yıl dönümünde 'Bu karanlık dönemi ülkemizin tüm ilerici güçleri ve üyelerimizden aldığımız güçle atlatacağımıza inanıyoruz' açıklaması yaptı.

Paylaş

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) 26. yıl dönümünde yaptığı açıklamada “Bu karanlık dönemi ülkemizin tüm ilerici, aydınlık, barıştan yana güçleri ile birlikte ve üyelerimizden aldığımız güçle atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

13 Kasım 1991’de Tüm Ray-Sen olarak başladıkları, Dem-Sen, Tüm Hava-Sen ve son olarak BTS ismiyle devam ettikleri belirtilen açıklamada, “26 yıllık tarihine destansı direnişler, grevler, iş bırakmalar sığdıran sendikamız pek çok baskılarla, güçlüklerle, sıkıntılarla ve ölümlerle karşılaşmasına rağmen zorlukların üstesinden gelerek, bugünlere ulaşmıştır” denildi. 

Bugün başta emek olmak üzere her alanda baskıların yaşandığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bu karanlık dönemi ülkemizin tüm ilerici, aydınlık, barıştan yana güçleri ile birlikte ve üyelerimizden aldığımız güçle atlatacağımıza inanıyoruz.” (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Müdür yardımcısının darbettiği öğrenci: Artık dayanamıyorum

SONRAKİ HABER

Kerkük'teki eski ABD üssünde toplu mezar bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...