13 Kasım 2017 04:57

Boston Celtics, eksiklerine rağmen kazanmayı sürdürüyor

NBA'de ligin zirvesinde yer alan Boston Celtics, Kyrie Irving ve Gordon Hayward'ın yokluğuna rağmen başarılı performansını sürdürüyor.

Paylaş

NBA'de Boston Celtics, Kyrie Irving'in yokluğuna rağmen kazanmayı sürdürüyor. Sahasında Doğu Konferansı'nın bir başka güçlü takımı Toronto Raptors'ı ağırlayan Celtics, sahadan 95-94 galip ayrıldı. Celtics, galibiyet serisini 12 maça çıkardı.

Celtics'te Al Horford, 9'da 8 isabetle 21 sayı üretti ve takımının en skorer ismi oldu. Jaylen Brown 18, Terry Rozier 16, Marcus Smart 14, Jayson Tatum 13 sayıyla Celtics'in dengeli hücumuna katkı veren isimler oldu.

Boston böylece 14. maçında 12. galibiyetini aldı. Boston'ın yıldızı Kyrie Irving, bir önceki maçın başında  yüzüne aldığı darbeyle sakatlanmıştı. Irving'in yarın oynanacak maçla birlikte sahalara dönmesi bekleniyor.

PISTONS DA KAZANIYOR

Doğu Konferansı'nda sezona fırtına gibi giren bir başka takım Detroit Pistons ise evinde Miami Heat'i 112-103 yendi. Pistons'ta Tobias Harris 25, Avery Bradley 24 sayı attı. Pistons'ın 14 maçta 11 galibiyeti var.

HOUSTON RAKİP TANIMIYOR

Batı Konferansı'nın zirvesindeki ekiplerden Houston Rockets, Indiana Pacers'ı deplasmanda 118-95 yenerken sezonun 'MVP' adaylarından James Harden 26 sayı 15 asistle oynadı. Indiana Pacers'ta sezonun flaş ismi Victor Oladipo'nun 17'de 11 isabetle kaydettiği 28 sayı yeterli olmadı. Houston, 14 maçının 11'ini kazanırken deplasmandaki 8 maçında 7 galibiyet elde etti.

MVP: Most Valuable Player(En değerli oyuncu). NBA'de her yıl normal sezonun sonu, All-Star maçı ve final serisinin sonunda üç ayrı MVP ödülü verilir.

Oklahoma City Thunder ise Dallas Mavericks'i 112-99 mağlup etti. Carmelo Anthony'nin oynamadığı maçta Paul George 37 sayı attı. Russell Westbrook ise 27 sayı üretti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Selvi: AK Parti hiç bu kadar Atatürkçü olmamıştı 

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 13 Kasım 2017 Pazartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...