09 Kasım 2017 07:48

Urfa’da yine bir çocuk pamukların arasında ölü bulundu

Urfa’da 13 yaşındaki Beşar Güneş pamuk yığınları arasında ölü bulundu. Urfa'da daha önce de 3 çocuk bu şekilde ölmüştü.

Paylaş

Urfa'da yine bir çocuk pamukların arasında ölü bulundu. Harran ilçesinde 13 yaşındaki Beşar Güneş dinlenmek için uykuya daldığı pamuk yığınları arasında yaşamını yitirdi.  

Olay, dün akşam Harran'ın Küplüce Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte kendilerine ait arazide pamuk toplayan Beşar Güneş, dinlenmek için tarlada istiflenen pamuk yığının üzerinde çıktı. Bir süre sonra üşüyen Güneş, üzerini pamukla örtüp uykuya daldı. Havanın kararması üzerine eve dönmek isteyen ailesi, Beşar'ı bulamayınca aramaya başladı. Yakınlarının araması sonucu Beşar Güneş, pamuk yığınları arasında hareketsiz bulundu. Çağırılan sağlık görevlilerinin incelemesinde öldüğü belirlenen Beşar Güneş'in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Urfa’da geçen 19 Ekim günü Ulucanlar Mahallesi'nde pamukların arasında uyuyakalan 13 yaşındaki Harun ve 14 yaşındaki Ali Tekdağ kardeşler ile 14 yaşındaki kuzenleri Hüseyin Tekdağ, üzerlerine tonlarca pamuğun atılması sonucu havasız kalarak hayatlarını kaybetmişti.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

8'inci sınıf öğrencisi Beşar Güneş'in cenazesinin götürülüşü sırasında babası Süleyman Güneş ile annesi Ayşe Güneş gözyaşlarına boğuldu. Ailesinin teslim aldığı Beşar Güneş, Harran ilçe merkezinde törenle toprağa verilecek. (Urfa/DHA)

Beşar Güneş
Beşar Güneş

 

ÖNCEKİ HABER

Evlerini yıktırmamak için direndiler, yıkım ertelendi

SONRAKİ HABER

Paradise Papers: Futbol yöneticileri de vergi cennetlerinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...