08 Kasım 2017 19:44

Galatasaray Odeabank Eurocup'ta ilk galibiyetini aldı

Galatasaray Odeabank, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 5'inci hafta maçında İsrail'in Hapoel Jerusalem ekibini deplasmanda 91 - 81 yendi.

Paylaş

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, Eurocup'ta B Grubu 5. hafta maçında İsrail'in Hapoel Bank Yahav ekibini deplasmanda 91-81 yendi.

Galatasaray Odeabank Avrupa Kupası'ndaki ilk galibiyetini alırken, İsrail temsilcisi Hapoel 4'üncü mağlubiyetini yaşadı.

Koç Erman Kunter karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kadroda bulunan 2-3 oyuncudan hala yararlanamadıklarını belirtek Erman Kunter, “En büyük problemimiz hala 2-3 oyuncudan yararlanamıyor oluşumuz. Takım olarak birlikte çok fazla antrenman yapma şansı bulamadık. EuroCup'ta Dört mağlubiyetten sonra kazanmayı başardık ve bu galibiyet çok iyi oldu. Grubun geri kalan maçlarında yarışın içinde kalacağımızı düşünüyorum. Türkiye Ligi’nde iyi bir durumda değiliz. Zorluklar yaşıyoruz. Yeni bir takım inşa ettik. Bu takımın bir araya gelmesi ve daha iyi oynaması zaman gerektiriyor. Bugün topu paylaştık, çok akıllı bir oyun oynadık. Her pozisyonda mücadele ettik. Bu da bizim için gelecek maçlar adına iyi bir belirti oldu. Umarım bu şekilde oynamayı sürdürürüz. Grupta kalan maçlarda asla vazgeçmeyeceğiz. Sürekli mücadele edeceğiz. Bundan sonra bizim için her maç final olacak” dedi.

1'İNCİ PERİYOT: 13 - 29

DEVRE: 40 - 48

3'ÜNCÜ PERİYOT: 61 - 67

BEŞ FAUL: 39.10 Taylor (Galatasaray Odeabank) (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Avukat Selçuk Kozağaçlı gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

‘Benim Sinemacılarım’ kitabı okuyucuya ulaştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...