Karaman’da köpeğe işkence

Karaman’da bir köpek çuvala konup ağzı bağlanarak çöp konteynerine atıldı.

08 Kasım 2017 13:58
Paylaş

Karaman'da ağzı bağlı çuval içinde çöp konteynerine atılan köpek, çöp kamyonuna aktarılırken temizlik görevlileri tarafından fark edildi. Çuvaldan çıkartılan köpek, daha sonra hayvan barınağına teslim edildi.

Olay, bugün Hürriyet Mahallesi 1530 numaralı sokakta meydana geldi. Karaman Belediyesi'nde görevli temizlik işçileri, sokaktaki çöp konteynerlerini kompresörlü kamyona aktardı. Ardından çöplerin arasındaki çuvaldan hareketlilik olduğunu fark etti.

Çuvalı incelediklerinde içinde köpek olduğunu fark eden işçiler, bağlı olan çuvalı açıp köpeği içinden çıkardı. Bu sırada yoldan geçen Hasar Uçar isimli bir kişi de o anları cep telefonuyla sosyal paylaşım sitesinde yayınladı. Ardından da durumu belediyeye ait hayvan barınağına bildirdi.

Köpek, bir temizlik görevlisi tarafından kamyondan çıkartıldı. Bu sırada çırpınan köpek, temizlik görevlisinin elini ısırdı. Köpek, ekipler tarafından hayvan barınağına götürüldü. Temizlik görevlisi de hastaneye götürüldü.

Hasan Uçar, dün akşam saatlerinde aynı bölgede ayaklarından yaralı bir köpek bulduğunu ve onu da hayvan barınağındaki ekiplere teslim ettiğini söyledi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Katalan emekçiler siyasi tutuklar için greve çıktı

SONRAKİ HABER

Nostaljik tramvaya ev tipi klima

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...