03 Ağustos 2012 12:18

3 çocuk yanarak can verdi

Almanya’nın Dortmund kentinde bu sabah 05.00 sularında Türkiyeli bir ailenin evinde çıkan yangında 4 ila 12 yaşlarındaki arasında üç çocuk hayatını kaybetti.Yangının ailevi nedenlerden dolayı çıktığı öne sürülürken, yangından sonra binayı kundakladığı şüphesiyle çocukların babası Dersimli M

3 çocuk yanarak can verdi
Paylaş


Yangının ailevi nedenlerden dolayı çıktığı öne sürülürken, yangından sonra binayı kundakladığı şüphesiyle çocukların babası Dersimli Muharrem Tüfekçi ile birlikte yaşadığı Bulgaristan kökenli hayat arkadaşının tutuklandığı kaydediliyor.
Dortmund Polis Sözcüsü Peter Schulz yaptığı açıklamada, ölenlerin 12 yaşındaki Dilan, 10 yaşındaki Mehmet ve 4 yaşındaki Mustafa kardeşler olduğu belirlendi. Dilan ve Mustafa'nın olay yerinde hayatını kaybettiği, Mehmet'in ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, şubat ayında da Tüfekçi ailesinin oturduğu binanın üst katında da bir yangın çıktığı belirtilirken, bu yangının Şubat ayında çıkan yangınla ilgili bağlantısı araştırılıyor.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, Dortmund Savcılığı’nın birkaç saat içinde resmi bir açıklama yapması bekleniyor. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Patronun iftar yemeği işçinin şükretme gereği

SONRAKİ HABER

Fillerin krizi çimenleri tehdit ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...