02 Ağustos 2012 15:57

Şemdinli ve Eruh'ta baskınlar

Siirt'in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakolu ve üs bölgesine HPG'lilerin ağır silahlarla saldırı gerçekleştirdiği belirtildi. İlk belirlemelere göre 2 asker yaşamını yitirdi 7 asker de yaralandı. 10 gündür savaş halinin yaşandığı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de ilçe emniyet müdürlüğ&uum

Şemdinli ve Eruh'ta baskınlar
Paylaş

Siirt'in Eruh İlçesi kırsalındaki jandarma karakolu ve üs bölgesine HPG'lilerin ağır silahlarla saldırı gerçekleştirdiği belirtildi. İlk belirlemelere göre 2 asker yaşamını yitirdi 7 asker de yaralandı. 10 gündür savaş halinin yaşandığı Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de ilçe emniyet müdürlüğü ve jandarma binalarına şiddetli saldırılar gerçekleştirildiği öğrenildi.

Siirt'in Eruh İlçesi kırsal kesiminde bulunan Bilgili Köyü yakınlarındaki jandarma karakolu ile üs bölgesine saat 19.30 sıralarında HPG'liler tarafından ağır silahlarla saldırı düzenlendiği bildirildi. Üst bölgesi ve karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonrası bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan skorsky helikopterlerle özel birlikler indirildi. Kobra helikopterlerin de çatışma bölgesini bombaladığı belirtilirken bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü kaydedildi. Saldırı sonrası Siirt Devlet Hastanesi'nde görev yapan tüm doktorlar göreve çağırılırken, ilk belirlemelere göre 2 asker yaşamını yitirdi 7 asker de yaralandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Teknokentlerde emek sömürüsü var

SONRAKİ HABER

Fatura saldırıya uğrayan Alevi aileye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...