04 Kasım 2017 16:34

Berberoğlu’nun kitabını CHP’li gazeteci vekiller imzalayacak

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun cezaevinde yazdığı 'Siz Yürürken, Ben Yatarken' adlı kitabı TÜYAP’ta CHP’nin gazeteci vekilleri imzalayacak.

Paylaş

Maltepe Cezaevinde tutuklu CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun cezaevinde kaleme aldığı “Siz Yürürken, Ben Yatarken’’ adlı kitabını TÜYAP’ta, CHP’nin gazeteci vekilleri imzalayacak.

Yaklaşık 5 ay önce tutuklanarak Maltepe L Tipi Cezaevine konulan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun “Siz Yürürken, Ben Yatarken” adlı kitabı okuyucuyla buluştu. Latif Demirci’nin çizdiği karikatürün kapağını süslediği kitapta Berberoğlu, cezaevine girdiği günden bu yana yaşadıklarını, Türkiye’nin gündemiyle birleştirerek anlatıyor.

Berberoğlu, kitabıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: İçeriye düştüğüm gece bir karar aldım. İlk andan itibaren not tuttum. Kendimi disiplin altına alabilmek amacıyla ilk bölümün notlarını Adalet Yürüyüşü süresiyle sınırladım. Adına da ‘Siz Yürürken’ dedim. Baktım ki kalemim durmuyor, devam ettim ve ‘Ben Yatarken’ bölümünü yazdım. Siyasetsiz olmazdı doğaldır ki, ‘Yazı - Yorum’ bölümü de böyle doğdu.

Berberoğlu’nun, kitabın bütün gelirini gazetecilik stajı yapan öğrencilere bağışlayacağı açıklandı.

TÜYAP'TA KİTABI VEKİLLER İMZALAYACAK

Berberoğlu’nun kitabı ‘Siz Yürürken, Ben Yatarken’i, CHP’nin gazeteci vekilleri TÜYAP’ta imzalayacak. 11 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak imza gününe Tuncay Özkan, Atilla Sertel, Barış Yarkadaş, Eren Erdem, Mustafa Balbay ve Utku Çakırözer katılacak. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

RTÜK 17 medya kuruluşunun yayın haklarını iptal etti

SONRAKİ HABER

Hüda Kaya: Tehditlere rağmen mücadeleden geri durmayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...