03 Kasım 2017 14:56
Son Güncellenme Tarihi: 03 Kasım 2017 18:33

Tele1 TV yeniden yayında

Frekans ücretini geciktirdiği için Doğan Medya Grubu tarafından yayını kesilen Tele1 TV, birkaç saatlik aradan sonra tekrar yayında.

Paylaş

Tele1 TV, reklam ambargosu yüzünden zor günler geçiriyor. Doğan Meyda Grubunun frekans ücretini geciktiği gerekçesitle uydu yayınını kestiği kanal birkaç saat sonra yeniden uydu yayına başladı.

Yayının kesilmesinin gerekçesinin Tele1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ Twitter hesabından duyurmuştu. Yanardağ yayının Youtube hesabından devam ettiğini belirterek, "Tele1 TV'nin kapatılması Türkiye'nin ayıbıdır" demişti. Yanardağ, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Dostlarımıza duyuru; Frekans ücretini iki aydır ödeyemediğimiz için Doğan Grubu TELE 1'in uydu yayınlarını kesti. Sorunu çözmeye çalışıyoruz. TELE 1 yayınlarının kapanması Türkiye'nin ayıbıdır. Yayınımızı http://tele1.com.tr  ve YouTube üzerinden sürdürüyoruz. İktidarın ve piyasanın ağır baskısı altında, neredeyse sıfır reklamla yayın yapan TELE 1, 11 aydır muhalif habercilik yapıyordu."

Yanardağ, takipçilerinden gelen talep üzerine kanalın telefon numarasını yaplaşmış ve "TELE 1'e destek kampanyası kapsamında izleyici sponsorluğu için hesap numarası vereceğiz. Bunun için kanalı arayabilirsiniz" demişti.

Uydu yayınının başladığını yine Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ duyurdu. Yanardağ "TELE 1 yayınları yeniden başladı. Uydu, D-Smart ve Digiturk-Türksat paketinden yeniden yayındayız. Bu halk büyük desteğiyle oldu. Teşekkürler" paylaşımı yaptı.

tele1 tv'den duyuru

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sakarya'da halk otobüsü şoförü cinsel istismardan tutuklandı

SONRAKİ HABER

Mahkeme, İzmir Büyükşehir'in yüz tanıma sistemini iptal etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...