03 Kasım 2017 11:52

ABD'li yapımcı Brett Ratner, taciz ve tecavüzle suçlanıyor

Hollywood’daki taciz, tecavüz ve cinsel istismar skandallarına bir yenisi daha eklendi. Ünlü yapımcı Brett Ratner taciz ve tecavüzle suçlanıyor.

Paylaş

Hollywood’da Yapımcı Harvey Weinstein ve oyuncu Kevin Spacey ile gündemden inmeyen cinsel taciz skandalları Brett Ratner’in altı kadın tarafından cinsel taciz ve görevi kötüye kullanmakla suçlamasıyla devam ediyor.

Endeavor kast ajansında çalışmış olan Melanie Kohler, Rush Hour’ın yapımcısının kendisine tecavüz ettiğini açıkladı. Kohler sosyal medya paylaşımında “Utandım, aşağılandım ve keşke geriye dönüp olanları unutabilsem. Ama hepimiz bunu yaptıkça tacizler olmaya devam ediyor. Ortaya çıkmalıyız. Bret Ratner bana tecavüz etti. İsmini söylüyorum. Çünkü en azından artık aynaya baktığımda karşımda bir korkak ve ikiyüzlü görmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Bu iddianın dışında yine film sektöründen Natasha Henstridge ve beş kadın Rush Hour, X-Men: Tha Last Stand, The Revenant ve Horrible Bosses gibi yüksek gişeli filmlerinin yapımcısı Brett Ratner’in kendilerini taciz ettiğini iddia ediyor.

Çarşamba günü Warner Bros Ratner ile tüm bağları kopardıklarını açıklarken, Ratner ise yaptığı açıklamada tüm Warner Bros bağlantılı faaliyetlerden kendisi bireysel olarak ayrılmayı seçtiğini yazdı.

Henstridge’in iddiasına göre Brett Ratner gençken kendisine, yapımcının evindeki bir film akşamının ardından cinsel saldırıda bulundu. O dönemde 19 yaşında bir model olan Henstridge, evden ayrılmak istediği halde Ratner’in kapıya giden yolda Henstridge’i durdurarak fiziksel olarak zorladığını söylüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kluh Destek işçileri direnişte

SONRAKİ HABER

ODTÜ’de ‘Ağaç Dikim Şenliği’ düzenleniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...