Antepliler Bakan Fakıbaba'ya inanmıyor: Et fiyatları düşmez

Antepli yurttaşlar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın 'Et fiyatları düşecek' açıklamasına inanmadıklarını söylüyor.

02 Kasım 2017 12:00
Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın "Et fiyatları yakın zamanda yüzde 40 oranında düşecek" açıklamasını değerlendiren Antepli yurttaşlar, indirim yapılacağına inanmadıklarını söylediler.

Ucuz et fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Ucuz et satışı kısa zamanda devreye girecek" demiş ve kıymanın 29 liradan, kuşbaşının da 31 liradan satılacağını ifade etmişti. Doğan Haber Ajansının haberine göre ise et fiyatlarını kasapların arttırdığını söyleyen Antepli yurttaşların büyük çoğunluğu fiyatlarda düşüş olacağına inanmadıklarını söylüyor. Et fiyatlarının düşeceğine yönelik daha önce de açıklamalar yapıldığını ve hiçbirinin gerçekleşmediğini dile getiren Antepliler, et fiyatlarının düşmesi için hayvancılığın desteklenmesi ve öncelikli olarak yem fiyatlarının düşürülmesi gerektiğini ifade ettiler.

Bazı yurttaşlar ise et fiyatlarının ithal hayvanlarla düşürülmesi durumunda yurda kalitesiz et getirilme ihtimalinin olduğunu ve halkın damak tadının ithal ete alışık olmaması sebebiyle satılacak etlerin yenilemeyeceğine inandıklarını dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Rusya'dan Ankara'ya PYD yanıtı: Onlar Suriye vatandaşı

SONRAKİ HABER

Kadıköy'deki tecavüze iyi hal indirimi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...