02 Kasım 2017 10:17

Futbolcu Yalçın Ayhan'ın kavga ettiği şoför görevi bıraktı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da futbolcu Yalçın Ayhan'la soyunma odasında kavga eden kulüp şoförü Zafer Çubukçu'nun görevi bıraktığı açıklandı.

Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor maçının ardından ev sahibi takımın soyunma odasında yaşanan olayda, futbolcu Yalçın Ayhan, kulüp şoförü Zafer Çubukçu’yla şiddetli bir tartışma yaşamıştı.

Bu olayın ardından sarı-siyahlı kulüp olağanüstü toplantı gerçekleştirmişti.

DHA'nın sorularını yanıtlayan Yeni Malatyaspor Basın sözcüsü Erdal Gündüz, kulüp şoförü Zafer Çubukçu'nun kendi isteği doğrultusunda işten ayrıldığını iddia etti.

GALATASARAY İLE BEŞİKTAŞ’I TAKİPTEYİZ

Transferlerle ilgili de konuşan basın sözcüsü Gündüz, “Transfer takiplerine, çalışmalarına şu anda başladık. Kesinlikle devre arası transfer yapacağız. Hem yerli hem yabancı olacak. Şu anda isim yok. Maçları takip ediyoruz. Takımlardan kimler boşa çıkacak bunları takip ediyoruz. Beşiktaş’tan, Galatasaray’dan kimler boşa çıkacak bunları da yakından takip ediyoruz” dedi.

TARAFTARLAR İÇİN MERKEZE PASSOLİG GİŞESİ KURULDU

Passolig ile ilgili bilgi aktaran Gündüz, “Taraftarlar için bu haftadan itibaren merkez İnönü Meydanı'na Passolig gişesi kurduk. Birtakım çalışmalarımız var taraftarlarımızla ilgili. Malatyaspor taraftarlarımız bizden ‘Kale arkasını, açığı 5 TL yapın’ dediler biz de bunun için kale arkası ve açık biletleri 5 TL yaptık. Stadın bu hafta 20 bin taraftarla dolacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız bu maç da gelmeyeceklerse hangi maçta gelecekler. Bilet fiyatlarını düşürdük. 5 TL, 7.5 TL, 10 TL, 15 TL, 50 TL. Malatyaspor Store ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Stadın altına açmayı düşünüyoruz. Şehir merkezinde olan mağazamızı büyük bir mağaza haline getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

'MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINDA EN KÖTÜ 1 PUAN'

Önümüzdeki hafta Medipol Başakşehir’e ev sahipliği yapacak olan Yeni Malatyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği’ni mağlup ettiği karşılaşmadaki gibi galibiyet serisine devam etmek istiyor. Gündüz, takımlarından, futbolculardan ve teknik direktör Erol Bulut’tan memnun olduklarını, futbolculara güvendiklerini, Başakşehir maçından da en az 1 puan çıkarmayı planladıklarını söyledi. (Malatya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gülmen: İşime iade edildiğimde açlık grevim sona erecektir

SONRAKİ HABER

Süper Lig'de 11. hafta hakemleri belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...