01 Kasım 2017 21:59

Parkede önce Fenerbahçe, sonra Efes sahnede

Euroleague'de Fenerbahçe Doğuş ve Anadolu Efes 5'inci haftada galibiyet arayacak.

Paylaş

Avrupa Ligi 5’inci hafta müsabakalarında birbirinden zorlu maçlar yer alıyor. Fenerbahçe Doğuş, geçen hafta Panathinaikos’a karşı aldığı mağlubiyetin yarasını sarmak için evinde Valencia Basket’e karşı galibiyet arayacak. Müsabaka, bu akşam saat 21.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

Avrupa’da bu sezon çıktığı 4 maçta da sahadan boynu bükük ayrılan Anadolu Efes ise, ilk galibiyetini son 7DAYS Avrupa Kupası Şampiyonu Unicaja Malaga karşısında arayacak. Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetimindeki sarı-lacivertli takım geçen hafta Yunanistan ekibi Panathinaikos Superfoods’a son saniyelerde yediği 3 sayılık basketle 70-68 kaybetmişti. Valencia, geçen sezon İspanya Ligi’ni şampiyon tamamlayarak katılmaya hak kazandığı Avrupa Ligi’nde ilk hafta Rusya deplasmanında Khimki’ye yenildi. Daha sonraki 3 haftada Anadolu Efes, Baskonia ve Unicaja Malaga’yı mağlup eden İspanyol temsilcisi, İstanbul’da galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe Doğuş ve Valencia, Avrupa Ligi’nde bugüne dek iki kez karşılaştı. 2010-2011 sezonundaki maçlarda iki takım da birer galibiyet elde etti.

Öte yandan maçta, sarı-lacivertli basketbolculardan Luigi Datome 6, Nicolla Melli ise 17 sayı kaydetmesi durumunda, Avrupa Ligi’nde bin sayı barajını geçecek. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Escobar’ın eşi ve oğluna kara para aklama soruşturması

SONRAKİ HABER

New York'ta tartışmalı dans yasağı kalkıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...