01 Kasım 2017 12:12

Leonardo Araujo takımından ümitli

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, '2-3 galibiyet bizi puan tablosunda uçuracak. Buna ihtiyacımız var' dedi.

Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, 4-0’lık Bursaspor yenilgisinin ardından hızlı bir şekilde Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Sakat oyuncularının fazlalığını dile getiren Leonardo Araujo, William’ın kontrollerinin devam ettiğini, kısa sürede takımda yerini alabileceğini belirtti. Djourou, Nasri ve Salih’in sakatlığının sürdüğünü aktaran Araujo, tüm maçlarda oynayan Charles, Chico, Celustka gibi oyunculardan oluşan futbolcu topluluğuna sahip olduğunu kaydetti.

Yenilgilerin takım için her zaman zor durumlar oluşturduğuna dikkat çeken Leonardo Araujo, “4 maçta 3 mağlubiyet var. Bize inanan, gönül veren taraftarımız var. Onlar takımlarının iyi yerde olmasını bekler. Bu beklentinin karşılığı galibiyettir. İnanıyorum ki art arda galibiyetler kötü durumdan çıkmamıza vesile olacaktır. Taraftarımızın güzel futbol ve galibiyet beklentisini karşılamak zorundayız” dedi.

Teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından antrenman metodundaki değişiklik nedeniyle futbolcularda sakatlık yaşanabileceğini dile getiren Leonardo Araujo, futbolcularının antrenmanda gösterdiği çabayı sahaya da yansıtmalarının kendisi açısından önemli olduğunu vurguladı. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Maratonu için geri sayım başladı

SONRAKİ HABER

Kani Beko: İŞKUR ticari kuruma dönüştürülüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...