30 Ekim 2017 19:58

Berivan’ı başından vurarak öldüren şahıs tutuklandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 21 yaşındaki Berivan Minaz’ı, sokak ortasında başından vurarak öldüren Tarık Onan tutuklandı.

Paylaş

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 21 yaşındaki Berivan Minaz’ı, sokak ortasında başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden Tarık Onan tutuklandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 21 yaşındaki Berivan Minaz’ı, sokak ortasında başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

İlçe merkezindeki Hürriyet Mahallesi Yunus Emre Sokak üzerinde genç bir kadının hareketsiz yattığını görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi, yaptığı incelemede  Berivan Minaz'ın başından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Cinayeti aydınlatmak için Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız'ın talimatıyla 10 kişilik özel ekip kuruldu. Polis ekipleri, Minaz'ın olay günü 5 arkadaşı ile bir evde bir araya geldiğini, evine döndükten sonra tekrar ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alınamadığını saptadı. Soruşturma kapsamında, cinayetle ilgisi oldukları iddiasıyla 45 yaşındaki Murat T., 19 yaşındaki Muhammet Ö., 31 yaşındaki Tahsin S. ve 32 yaşındaki Tarık O. gözaltına alındı. 

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Berivan Minaz'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan ve akşam saatlerinde adileye sevk edilen şüphelilerden Tarık Onan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanmaları talebiyle hakim karşısına çıkan diğer sanıklar Murat T., Muhammet Ö. ve Tahsin S. ise serbest bırakıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Trump'ın eski kampanya danışmanına vergi kaçırma suçlaması

SONRAKİ HABER

Fatih'te bir kişi ölü bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...