30 Ekim 2017 07:42

Cinsel istismar lisedeki ankette ortaya çıktı

Manisa'daki bir lisede rehber öğretmenin yaptığı anketi yanıtlayan 16 yaşındaki öğrencinin 8 yıl önce cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

Paylaş

Manisa'daki bir lisede eğitim gören 16 yaşındaki kız çocuğu E.E., rehber öğretmenin yaptığı ankette, 8 yıl önce cinsel istismar ve saldırıya uğradığını yazdı. Olayın şüphelisi 73 yaşındaki H.U.U., mahkemece tutuklandı.

Turgutlu'daki bir lisede 16 yaşındaki E.E., 27 Ekim cuma günü, rehber öğretmeni tarafından yapılan ankette küçüklüğünde başından geçen olayı yazdı. Öğretmen, notu inceleyince E.E.'nin 8 yıl önce Ahmetli ilçesinde komşusu tarafından cinsel istismar ve saldırıya uğradığını öğrendi.

Rehber öğretmenin konuyu okul idaresine iletmesiyle olay jandarmaya bildirildi. Ailesiyle birlikte jandarmaya çağırılan E.E., psikolog eşliğinde alınan ifadesinde 8 yaşındayken başından geçen olayı anlattı. E.E. ve ailesi, cinsel saldırı ve istismarda bulunduğunu iddia ettikleri komşuları 73 yaşındaki H.H.U. hakkında şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine jandarma ekiplerince dün evinde gözaltına alınan H.H.U., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. E.E. ise rapor için savcılık talimatıyla jandarma gözetiminde İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (Manisa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü işgal girişimi davası başladı

SONRAKİ HABER

Gülmen ve Özakça’nın doktoru: Her an her şey olabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...