30 Ekim 2017 04:55

Cipini yaktı, lastiklerini patlattı, gözaltına alındı

Şişli'de seyir halinde olduğu cipi park eden Eyüp Dilme, aracını yaktıktan sonra lastiklerini bıçaklayarak patlattı. Dilme, gözaltına alındı.

Paylaş

İstanbul Şişli'de, cipini park edip yakan Eyüp Dilme, elindeki bıçakla da etrafındakileri tehdit etti. İtfaiye, ancak polisin gelmesi ile yangına müdahale edebilirken, Dilme bu kez de aracın lastiklerini bıçaklayarak patlattı.    

Olay, gece saat 04:00 sıralarında Şişli ilçesi Paşa Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 34 GE 9712 plakalı  lüks ciple Mecidiyeköy istikametine ilerleyen Eyüp Dilme (31) bilinmeyen bir nedenle aracı sol tarafa park ederek ateşe verdi. Olayı görenler hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir süre elindeki bıçakla arabanın yanmasını izleyen Eyüp Dilme'ye yaklaşmaya korktukları için  yanan cipe müdahale edemedi. Polisin olay yerine gelmesiyle itfaiye ekipleri yanan aracı söndürdü.

Eyüp Dilme

Dilme, sönen aracın lastiklerini bıçaklayarak patlattı. Olay yerine gelen takviye ekiplerinin yardımıyla Dilme, gözaltına alındı.

Cipini yaktı

Yanan cip tamamen kullanılmaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

SP'ye haciz koyduran Fatih Erbakan'dan yeni parti sinyali

SONRAKİ HABER

Benzin ve motorine gece yarısı zammı - 30 Ekim 2017

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...