29 Ekim 2017 17:23

Amedspor Teknik Direktörü Taner Taşkın istifa etti

'2016-2017 futbol sezonu devre arası takımımızın başına geçen teknik direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.'

Paylaş

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Taner Taşkın görevinden istifa etti.

Diyarbakır'da bugün oynanan ve ev sahibi takım Amed Sportif Faaliyetler'in İnegölspor'a 2-1 yenildiği karşılaşmadan sonra teknik direktör Taner Taşkın'ın istifa ettiği belirtildi.

Duvar'ın aktardığına göre de; Amedspor Yönetim Kurulu şu açıklamayı yaptı: “2016-2017 futbol sezonu devre arası takımımızın başına geçen teknik direktör Taner Taşkın ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür eder bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.”

Çarşamba günü Bucaspor’a yenilerek kupaya erken veda eden Amedspor, ligde 10. sırada mücadele eden İnegölspor’la bugün kendi sahasında karşılaştı ve 2-1 yenildi. Kötü bir futbol sergileyen takımın taraftarı maç sonunda “Taner Taşkın istifa” ve “Yönetim istifa” diye bağırdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Üstün Akmen, sanat dolu bir geceyle anılacak 

SONRAKİ HABER

Fazla tuz tüketmek kemikleri zayıflatıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...