29 Ekim 2017 12:09

Cinsel istismar iddiasına 5 gözaltı

Samsun’da 17 yaşındaki F.P'yi kaçırıp cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki Murat A. ile ona yardım eden 4 şüpheli gözaltına alındı.

Paylaş

Olay, 2 gün önce Vezirköprü ilçesi Çakırtaş Mahallesi'nde meydana geldi. Nişanlı olan F.P. adlı genç kız evlerine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki meraya hayvanları otlatmaya götürdü. İddiaya göre F.P’yi takip eden eski sevgilisi Murat A. yanındaki arkadaşları Özkan K., Bilal A., Recep Tayyip Y. ve Kudret Ç. ile birlikte F.P.'yi 41 plakalı otomobil ile kaçırdı. Çal Mahallesi’nde boş bir çadıra götürdükleri kıza Murat A., iddialara göre cinsel saldırıda bulundu.

Bu sırada kızları F.P.’den geç saatlere kadar haber alamayan ailesi durumundan endişelenip jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Murat A. ise F:P’yi otomobile bindirip bu kez Özkan K.'nın İncesu Mahallesi'ndeki evine götürüp burada sakladı. Dairenin banyo kısmına giren F.P., camdan atlayıp kaçtıktan sonra bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Çığlıkları duyanlar, jandarmaya ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma F.P.’yi ekip aracına alıp ifadesinin alınmasının ardından da ailesine teslim etti. Olayın ardından kaçan 5 şüpheli ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Samsun/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Zonguldak Kömürspor’un madenci pankartlarına yasak

SONRAKİ HABER

Kluh Destek işçisi 3 yıllık sözleşmeye isyan etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...