29 Ekim 2017 06:34

Akseki'de tur midibüsü devrildi: 20 yaralı

Antalya'nın Akseki ilçesinde tur midibüsü devrildi. 20 kişi yaralandı.

Paylaş

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Alaçeşme ve Geriş mahalleleri yakınlarında tur midibüsü devrildi.

DHA'nın haberine göre  Antalya'dan Konya'ya giden Uzakdoğulu turistleri taşıyan 'Sezen Tur' firmasına ait Bayram Yetkin yönetimindeki 34 JV 4445 plakalı midibüs, bugün saat 09.30 sıralarında Akseki- Manavgat karayolundaki Geriş Mahallesi yakınlarında yağışın da etkisiyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilen midibüsteki Uzakdoğu ülkelerinden gelen 18 turist ile şoför Bayram Yetkin ve rehber yaralandı.

Kaza ardından bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralılar Manavgat ve Akseki'deki hastanelere yönlendirildi. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

TUR ARAÇLARI ÇOK SAYIDA KAZA YAPTI

Son dönemde özellikle güney illeri sık sık tur araçlarının kazalarına tanık oluyor.

Muğla Marmaris'te 13 Mayıs 2017'de anneler günü için düzenlenen tur gezisinde midibüsün devrilmesi sonucu 24 kişi hayatını kaybetmişti.

18 Mayıs'ta Muğla-Denizli Karayolu'nda turistleri taşıyan midibüs devrilmiş, 18 kişi yaralanmıştı, 20 Mayıs'ta ise Kemer'deki kazada 13 kişi yaralanmıştı.

Mayıs ayında 1 haftada yaşanan bu 3 kaza sonrası, tur araçlarının karıştığı kazalar yaz boyunca devam etmiş, çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı kazalar yaşanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sibirya'da beş bin yıllık heykelcik bulundu

SONRAKİ HABER

Gaziantep'te yoğun sis etkili oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...