28 Ekim 2017 23:31

Mehmet Ayvalıtaş'ın kardeşi Gül Ayvalıtaş, evlendi

Gezi Parkı eylemlerinde yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş’ın kardeşi Gül Ayvalıtaş, Esenyurt'ta düzenlenen düğünle evlendi.

Paylaş

Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş’ın kız kardeşi Gül Ayvalıtaş İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen düğünle evlendi. Düğüne 'Gezi Aileleri' de davet edildi. Düğünde konuşan Baba Ali Ayvalıtaş, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Geziden beri bir aile gibi olduğumuz ve kendimize Gezi Aileleri diyoruz. Mehmet’in ölümünden sonra hemen eşimin kaybı beni daha derinden etkiledi. Bugün hep şu duygu ile kızımı duvağı ile seyrederken keşke Mehmet de Fadime ana da olsaydı dedim ama kızımın ve ailemin bu mutlu gününde yoklar.

Bizlere bu acıları yaşatanlar halen adalet önünde cezalandırılmadılar. Dram gibi sahne mahkemeler... Herkes üzerine düşen görevi sanki yapıyormuş gibi tiyatro oynanıyor. Biz biliyoruz bu sistem ceza vermeyecek ama inanıyorum Mehmet'in ve tüm Gezi şehitleri ve gazilerinin bir gün mutlaka hesabı sorulacaktır.

Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayan dostlarım ve katılmayıp mesaj yollayan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederim. İnanın çok mutluyum.”

Gezi Parkı protestoları sırasında ayağından yaralanan Aydın Aydoğan da düğüne katılan arasındaydı. “Tüm acılarımıza rağmen ayakta ve hayata tutunmaya çalışıyoruz inanmak istiyoruz adalet in tecelli edeceği günü bekliyoruz” diyen Aydoğan, “Mehmet’in kaybı  aileye büyük bir ızdırap yaşattı. Onları birazcık mutlu görmek biz gezi gazilerini de mutlu ediyor. Gelen gelemeyen tüm dostlara teşekkürler.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: T24

ÖNCEKİ HABER

Ankara mayor resigns after receiving 'orders' from Erdogan

SONRAKİ HABER

Somali'de bombalı saldırı: En az 23 ölü 30'dan fazla yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...