İdil Kültür Merkezinin karşısına ‘Devlet geldi’ yazdılar

İdil Kültür Merkezinin hemen karşısındaki kepengin üzerine, gece saatlerinde sivil giyimli bir kişi tarafından polis eşliğinde 'Devlet geldi' yazıldı.

27 Ekim 2017 10:56
Paylaş

Okmeydanı’da, İdil Kültür Merkezinin hemen karşısında bulunan bir dükkanın kepenginin üzerine, sivil giyimli bir kişi tarafından polis eşliğinde "Devlet geldi" yazıldı.

İdil Kültür Merkezinin bulunduğu sokağı gören bir güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, polisin sivil giyimli bir kişiye boya spreyi verdiği, bu kişinin de kültür merkezinin karşısında bulunan bir dükkanın kepengine "Devlet geldi" yazdığı görülüyor. Görüntülerde sivil giyimli kişi kepenge spreyle yazı yazarken boyayı veren özel harekat polisinin de onu beklediği görülüyor. Daha sonra da akrep tipi zırhlı polis aracı dükkanın önüne gelip bir süre selektör yaparak bekliyor.

Görüntüleri paylaşan Grup Yorum üyeleri, olayın Okmeydanı'da bir kişinin hayatını yitirmesi, 5 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavga sonrası yaşandığını belirtti. Kavga sonrası polisin gece yarısına kadar mahallelerde dolaştığını ifade eden Grup Yorum üyeleri, "Devlet geldi" yazısı yazılmadan önce polisin bir duvarda yazılı olan "Nuriye-Semih" yazısını da sildiğini belirtti. (İstanbul/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Banvit koçu Filipovski: En büyük kozumuz taraftarımız

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan cami açılışında Arınç'a dikkat çeken teşekkür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...